Drs. Arie Rozendaal, psycholoog, meditatieleraar

Tel: 015-2840844
Koekamp 167
2623XS Delft
praktijk @arierozendaal.nl
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact op.
Contact

Persoonlijke begeleiding

In mijn praktijk aan huis geeft ik de volgende soorten begeleiding:

Coaching en counseling
Gespreksbegeleiding bij het reflecteren over je leven. Door als het ware achterover te leunen kunnen we vanuit een groter perspectief gaan kijken.

Energiewerk
Wezenlijke veranderingen in ons functioneren komen niet alleen tot stand via gesprekken. Ons systeem met name ons zenuwstelsel kan (non verbaal) benaderd worden met energetisch werk. Energieoverdracht kan ook expliciet via oogcontact of via handen of op afstand gegeven worden. Zoals bijvoorbeeld een Onenessdiksha en healingssessie met (Indiase) Reikitechnieken of opstellingsrituelen.

Cursussen en groepsbijeenkomsten

Onenessavonden
Bijeenkomsten waarbij Onenessenergie wordt gegeven met vaak een thema en een meditatie

Oneness Awakening
Een weekendcursus om te reflecteren en mediteren over belangrijke spirituele levensprincipes voor succes, geluk, relaties. met een inwijding in de overdracht van Onenessdiksha.

Meditatiecursus
Hoe kunnnen we loskomen van alle drukte van de gedachtenactiviteit in ons hoofd. Mantra Meditatie, een wetenschappelijk beproefde en gemakkelijke te leren meditatietechniek. Een cursus van 5 bijeenkomsten, waarna de methode zelf thuis toegepast kan worden.

Indiase Reiki
Dit is een volledige cursus, waarbij je leert om te werken met energie. - De basiskennis van het energielichaam en de relatie met het fysieke lichaam. - Wat het verband is tussen ziekten en het energetisch lichaam. - Je leert het energielichaam van jezelf en anderen te behandelen, manueel maar ook op afstand. - Daarbij leer je de beginselen van het gebruik van symbolen.

Copyright Arie Rozendaal | 2020 | all rights reserved